Lui Nick spune-i daca vb cu el ca as aprecia foarte mult, daca pe viitor o sa fie mai bland in discutiile aprinse . Aici ma refer direct la ce a fost pe DMG cu Leo, unde si Nick tot l-a provocat. Nu iau apararea niciunuia, eu personal ma inteleg bine cu ambii, si sunt de parere ca decat sa aprinzi un foc distrugator cu o vorba, mai bine sa iti musti limba. Si asta e valabil atat pt Leo cat si pt Nick. Leo oricum stie parerea mea vizavi cu ce a fost acolo. citat din ss) Cu respect
=Mihai=
aka GeometriX
in primul rand rr-ul nu are nimic de a face cu ce scriu eu ..nici in trecu si nici acum,
Nea GEO tu traiesti intro lume si eu in alta ,(dimensiuni paralele) ,fa-ma sa inteleg cum de accepti ipocrizia
,dupa toate ce explici tu acolo aferim de doamne doamne si mediul ce ne inconjoara
..intre mine si respectivu ... ca nu merita sa apara nume la noi ,
sa te fac sa intelegi : intre noi a fost o istorie(mai demult) ,narodul in cauza, isi tot da in petec ..pacat ca oameni ca tine si altii ii sustin directivele ,desi e doar un joc ..el poarta dusmanie ,isi rupe camesa di pi el
...
a! si aproppo vezi ca eu nu am provocat pe nici unu ... ,doar am sustinut o persoana atacata in scris pe forumul DMG , de idiotul pricinos
..si da recunosc ca sunt ironic ..si vesel :asta sunt ,asta fac ...
crezi ca nu am incercat sa il aduc pe calea cea buna ? ..daca primesc injurii raspund , in felul meu de a fi
pa va poop.,.! brb ..acusi
hai... take care ...iubeste-ti aproapele dar ai grija la ipocriti